Spannende zomercompetitie is gevist. Jan Boers prolongeert de titel!!

Woensdag, 21 juli 2021

Afgelopen dinsdagavond 20 juli werd de finale gevist van onze zomercompetitie. Er waren nog een aantal kanshebbers op de titel, dus werd het een zeer spannende wedstrijd.

Twee kanshebbers voor het kampioenschap hadden ieder al 10 punten wat zeer scherp genoemd mag worden als je bedenkt dat er maar 8 wedstrijden tellen.
Freddy Berkhof en Hermjan Westera gaven elkaar hierin geen strobreed toe.
Jan Boers had maar één puntje meer en moest aan het Zwols kanaal dus een vakwinst in de wacht slepen (waarbij Freddy en Hermjan niet ook eerste in hun vak mochten worden) om op gelijke hoogte met hen te komen.
Dit gebeurde inderdaad, waardoor het totaalgewicht van de meetellende wedstrijden de doorslag gaf.

Jan Boers werd algemeen winnaar van deze finalewedstrijd met ietsje meer dan 5 kilo en dit zorgde er meteen ook voor dat hij opnieuw zich kampioen van Vroomshoop mag noemen.

Jan had voor de Corona ook al de kampioenstitel in huis en prolongeert zo zijn titel.  Dit geeft ook meteen aan wat voor een enorme crack hij is binnen onze club.  Jan, van harte gefeliciteerd!!

Onze kampioen!!

Verder natuurlijk ook de felicitaties aan HermJan en Freddy. Ook jullie hebben echt laten zien dat jullie mee kunnen in de top van het deelnemersveld want met evenveel punten als de kampioen is toch super gevist!!

Totaaloverzicht;